Céginformációk

adatok a cégről

Céginformációk

adatok a cégről

Céginformációk

adatok a cégről

A jogosítvány megszerzése az Autós – Motoros iskolánknál 1992 -óta lehetséges

Mi nem csak arra vagyunk büszkék sok Autósiskolával ellentétben, hogy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, hanem mi arra is büszkék vagyunk, hogy cégünk közel 30 éve jelen van a piacon.

Cégünk 1992 -ben annak érdekében alakult, hogy azon személyeknek nyújtson szolgáltatást, akik autós vagy motoros jogosítványt kívánnak szerezni. Azóta töretlenül fejlődik, tevékenységi köre szélesedik. Autósiskolánk több évnyi kemény munka árán kivívta a Nemzeti Közlekedési Hatóság elismerését is, ezt papírokkal is igazolni tudja.

Szokták mondani, a szó elszáll, az írás megmarad

Az elméleti oktatás kis és közepes létszámmal történik a leghatékonyabb tanítás érdekében. A tanulók számára a legkorszerűbb tantermet alakítottunk ki, amelyben megtalálható az oktatáshoz szükséges valamennyi szemléltető eszköz. Iskolánkban korszerű számítógépes, projektoros oktatás zajlik.

Tanulóink számára a Nemzeti Közlekedési Hatóság által is elismert magas oktatási színvonalon történik az oktatás. Ennek köszönhetően a tanulók alaposan el tudják sajátítani azt a tudást, ami a sikeres vizsgaeredményekhez szükséges. Mindez biztosítja a mély és alapos ismeretek megszerzését, amelyet a visszajelzések és a vizsgaeredmények is igazolnak. Ezeknek a jó eredményeknek köszönhetően örömmel tapasztaljuk, hogy az itt végzett tanulók barátai, hozzátartozói is a mi Autós – Motoros iskolánkat választják. Mivel iskolánknak ez a legjobb reklám, ezt a hagyományt szeretnénk tovább folytatni.

cégadatok

Cégnév

R-KERESZTÚR KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BT
l

Adószám

28176325-2-42

Székhely

1173. BUDAPEST PESTI ÚT 161. FSZ 3. (BUDAPEST BANK MELLETT)
b

CÉGJEGYZÉKSZÁM

01-0263-04

Levelezési Cím

1171. BUDAPEST LAFFERT UTCA 9.
p

Felnőttképzési nyilvántartási szám

B/2020/000382

Autósiskola

A jogosítvány megszerzése egy életre szól, mi tudjuk hogyan tegyük ezt neked örömmé.

Telefonszám:

+36 30 214 88 65
+36 30 972 63 66

Email:

carschool@carschool.hu

Website:

www.carschool.hu

Kövess minket

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Következő tanfolyamok időpontja

Időszakos akciók

Naprakész információk a jogosítvány világában

Sikeresen feliratkoztál!

Oszd meg!